massage

Je bent zowel lichamelijk als in je denken altijd wel ergens mee bezig. Het is om die reden belangrijk dat je jezelf toestaat om regelmatig een stap terug te doen, even nergens mee bezig te zijn. Op die manier kan de aandacht weer terugkomen bij jezelf.

In 2012 heb ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste afgerond en 2,5 jaar fulltime in een schoonheidssalon gewerkt. De timing was naar mijn idee niet juist dus heb ik er toen de tijd afstand van genomen maar uiteindelijk is het toch weer terug gekomen op mijn pad.

De verzorgende factor is voor mij iets waar ik veel energie van krijg daarom ben ik begin 2020 begonnen met een cursus intuïtief masseren, dat voelde als thuis komen dus ben ik mij gaan verdiepen in verschillende massagetechnieken als “deep tissue” cupping en Zweedse massage om dat samen te laten smelten.

Door te masseren ervaar ik het lichaam als een stromende rivier en voel ik waar de weerstand zich bevind. Zo kan ik de blokkades verminderen/weghalen en komt het lichaam weer tot ontspanning.

60 minuten €65,-
75 minuten €80,-
90 minuten €90,-

clear up space. make room for something better.”